• https://www.equidream.be/wp-content/uploads/2016/03/fullsizeoutput_9-960x251.jpeg
  • https://www.equidream.be/wp-content/uploads/2016/03/fullsizeoutput_1c-960x251.jpeg

Ruiterstages

Bij Equidream maken we mensen en paarden ‘gelukkiger’

Een ruiterstage bij Equidream is een leuke, onvergetelijke week. Vol leerrijke activiteiten zoals dressuurles, voltige, springles, grondwerk en nog veel meer. Je leert er veel meer dan paardrijden alleen, je leert je houding verbeteren, de taal van het paard, inzicht in de bewegingspatronen van jezelf en je paard ar én je leert je paard te positief te trainen.

Dit alles wordt opgebouwd vanuit een harmonieuze relatie met je paard waar begrip en communicatie centraal staan.

‘Het is niet de geweldige ruiter die zijn paard kan laten presteren – De geweldige ruiter kan ervoor zorgen dat een paard wil presteren’


Praktisch

Voor wie?

* Tieners tussen 10 en 16 jaar

Ons professioneel team lesgevers is opgeleid als trainer paardrijden én als expert in mensen begeleiden. We vinden het belangrijk dat paard en mens zich goed voelen op Equidream en hanteren dus een positieve,open houding naar de deelnemers. We geloven dat dit mensen helpt om te groeien naar hun doel.

Door de pedagogische begeleiding en individuele aandacht zijn deelnemers met extra noden ook welkom.

Organisatie

De stages lopen van 9 uur – 17 uur.
Er is opvang voorzien vanaf 8 uur ‘s ochtends en tot 18 u ‘s avonds.

Inclusief warme middagmaaltijden, snacks en dranken gedurende de dag voorzien.
Prijs: €350,-  voor de volledige week
Inschrijven via Equidream.be@gmail.com

Inschrijven of meer info?

Schrijf je in via equidream.be@gmail.com of telefonisch op 0486/92.77.31

Kijk hier naar ons Natural Horsemanship filmpjePeriodes 2023

Pasen:

Klik op onderstaande link voor het paaskamp:

Paaskamp

Zomer:

Tijdens de FLY zomerstages bij Equidream leer je niet alleen hoe je een verbinding met je paard kunt opbouwen en goed kunt paardrijden, maar ook hoe je jouw zelfvertrouwen kunt versterken. 

We leren je:
1.     Hoe je jouw focus kunt richten op wat je wel kan in plaats van op wat je niet kan. Dit helpt je om je sterktes en capaciteiten in te zetten. 
2.     Hoe je jouw relatie met jouw paard kunt versterken door middel van verbindings- en vertrouwens-oefeningen. Door samen te werken met je paard, te leren hoe je elkaar begrijpt en te bouwen aan een vertrouwensrelatie, zul je zien hoe je zelfvertrouwen groeit. 
3.     Hoe je jouw communicatie met jouw paard kunt verbeteren door middel van non-verbale communicatie. Dit helpt om jouw paard beter te begrijpen en elkaar te vertrouwen.
4.     Hoe je jouw houding en lichaamsgebruik kan verbeteren om comfortabel, veilig en plezierig paard te rijden. Dit helpt om jouw zelfvertrouwen te verhogen en jouw prestaties te verbeteren.

Door deze vaardigheden toe te passen in jouw ruiterervaring, zul je zien hoe jouw zelfvertrouwen groeit en hoe jij je verbindt met jouw paard.

Periodes:

3-7 juli ’23

14-19 augustus ’23

21-25 augustus ’23

28-31 augustus ’23

Zomerstage volwassenen: 10-11-12 augustus ’23