• https://www.equidream.be/wp-content/uploads/2016/03/coaching3-960x251.jpg
  • https://www.equidream.be/wp-content/uploads/2016/03/kind-en-pony-960x251.jpg

Groepstherapie

Therapeutisch werken in groep is fijn, net als de paarden vormen we gaandeweg onze ‘kudde’. Het stimuleert ons om ervaringen te delen en steun te vinden bij elkaar.

Voor volwassenen bieden we de groepstherapie aan onder de vorm van een jaartraining. Voor jongeren en kinderen zijn er de wekelijkse trajecten.
Voor meer informatie over groepstherapie voor volwassenen, jongeren en kinderen: Groepstherapie met paarden

 

Opleiding

We staan niet stil. We willen groeien en helpen groeien. Dat kan alleen maar vanuit onze eigen krachtbronnen, authentiek vanuit wie wij zijn.

In de hedendaagse wereld is het niet eenvoudig om daarmee in connectie te komen. Hypes en verwachtingen volgen elkaar in snel tempo op.

Het werken met paarden brengt ons back to basics. Naar wie wij zijn en wie we kunnen worden, naar onze krachtbronnen. Dat komt omdat paarden als sociale kuddedieren feilloos de basissignalen opvangen die wij uitzenden: angst, zekerheid, vertrouwen, kracht. Paarden spiegelen deze basissignalen. Equitherapie werkt met deze natuurlijke spiegel om krachtbronnen te herontdekken en groeivelden te activeren. Zonder veel woorden, maar des te meer vanuit energie en kracht. In deze opleiding leer je hoe je deze krachtige hefbomen voor persoonlijke groei kan aanboren en therapeutisch kan inzetten.

De opleiding Practitioner Equitherapie brengt nieuwe antwoorden en mogelijkheden.

Ben je benieuwd wat de opleding practitioner equitherapie uniek maakt?
Wil je aanvoelen en beslissen of deze opleiding voor jou en voor je professionele ontwikkeling een meerwaarde is?

Klik hier: Opleiding equitherapie