Equiteam is een creatieve plaats waar je als mens, als ondernemer en als team je sterktes ontdekt, op de meest eenvoudige en tegelijk meest krachtige wijze –

via de natuurlijke feedback die paarden ons geven.

Look deep into nature and you will understand everything better - Albert Einstein

De natuur is onze inspiratiebron om teams naar een dieper niveau van samenwerking en productiviteit te brengen - Evelien Vanluchene, personal coach
Paarden reageren vanuit hun biologisch ontwerp heel sterk op heldere communicatie, het duidelijk innemen van posities, een eenduidige boodschap – één voor één elementen die de kwaliteit van een team sterk bepalen.

Bij Equiteam ben je welkom om aan den lijve te ervaren hoe deze elementen leiden tot het natuurlijk en optimaal samenwerken van een kudde paarden.

Het krachtige ervaren van deze optimale natuurlijke samenwerking en hierin zelf een positie innemen is de hefboom die we inzetten om ook jou en je team in de ontwikkeling van deze kernkwaliteiten te versterken.

In interactie met de paarden laten we jullie bij Equiteam jullie natuurlijke kwaliteiten (her)ontdekken.

Ontmoet ons team

LEES MEER

 
 
 


Door het samenbrengen van complementaire perspectieven op teamprocessen zorgen wij als team voor duurzame resultaten op verschillende niveaus
Twee professionals met hun specifieke expertise – Evelien als personal coach en paardenspecialist en Benedikte als teamcoach en organisatiepsycholoog – staan garant voor duidelijke inzichten en groeimogelijkheden op zowel persoonlijk als groepsdynamisch niveau.  

Versterk jouw team


LEES MEER

In onze complexe wereld optimaliseren we jullie teamprestaties en empathische communicatie

Dankzij deze unieke methode die focust op communicatie en de aanwezige kwaliteiten binnen het team kom je op een natuurlijke wijze snel tot de kern van de zaak.

In de interactie met de paarden krijg je een helder zicht op de sterktes en de groeimogelijkheden van je team.

Welke rol je inneemt tegenover elkaar, hoe je communiceert, hoe je samenwerkt. Deze thema’s bekijk je in de meest eerlijke spiegel die de natuur ons biedt.

Ontdek ons aanbod


LEES MEER

Tijdens dit natuurlijk veranderingsproces worden jullie krachten en perspectieven duidelijk

Je wil groeien in de kernkwaliteiten van een team. Jouw doel is een harmonische en dynamische samenwerking waarbij ieder teamlid vanuit zijn kracht en unieke talent zijn optimale bijdrage levert aan het geheel.

Daarvoor staan wij als professionele procesbegeleiders samen met onze kudde paarden voor je klaar. We werken steeds met respect, oog voor veiligheid en de mogelijkheden van elke persoon.